Шмигаль обговорив із експрем'єркою Фінляндії взаємодію у конфіскації заморожених активів РФ

Шмигаль обговорив із експрем'єркою Фінляндії взаємодію у конфіскації заморожених активів РФ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обговорив зі стратегічною радницею Інституту глобальних змін Тоні Блера та експрем'єр-міністром Фінляндії Санною Марін взаємодію в конфіскації «заморожених» російських активів.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в Телеграмі глави уряду.

«Змістовна зустріч із Санною Марін, стратегічною радницею Інституту глобальних змін Тоні Блера. Обговорили взаємодію в конфіскації "заморожених" російських активів. Це пріоритетне питання для уряду, над яким спільно працюємо з партнерами», – зазначив Шмигаль.

Він подякував Інституту за допомогу у просуванні проєктів з гуманітарного розмінування.

«Докладаємо зусиль, щоб залучити якомога більше виробників розмінувальної техніки, створюємо власні виробництва. Разом із партнерами залучаємо інвестиції в українську економіку. Формуємо можливості для бізнесу. Розповів про пріоритети в цьому напрямку», –сказав прем’єр.

Читайте також: Єрмак обговорив з ексглавою уряду Фінляндії перспективи вступу в ЄС та НАТО

Зазначається, що сторони також обговорили сприяння європейській інтеграції України. Шмигаль висловив подяку Марін за солідарність і підтримку.

Як повідомлялося, у вересні 2023 року колишня прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін пішла у відставку з посади голови Соціал-демократичної партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-