Українські та японські компанії у Токіо презентують можливості для співпраці у відбудові

Українські та японські компанії у Токіо презентують можливості для співпраці у відбудові

Укрінформ
Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) організувало в Токіо презентаційний захід для українських і місцевих компаній, аби допомогти потенційним діловим партнерам із двох країн визначити можливості співпраці у проєктах відбудови України.

Про це повідомляє NHK, передає Укрінформ.

Захід, що розпочався у четвер, триватиме три дні. У ньому беруть участь представники українського бізнесу і понад 30 японських компаній та організацій, які презентують власні продукцію та технологічні рішення.

Серед японських учасників є відомі консалтингові фірми, що пропонують послуги з розробки різного роду проєктів, від переробки сміття до розвитку інфраструктури та інших секторів економіки України, а також виробники сучасного високоточного обладнання, аварійних очищувачів води та товарів, необхідних для швидкого відновлення країни.

Читайте також: Японські компанії можуть відіграти велику роль у відновленні України - Шмигаль

Захід проводиться напередодні організованої урядом Японії Конференції з відновлення України, що відбудеться в Токіо 19-20 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з оновленою «Швидкою оцінкою завданої шкоди та потреб на відновлення (RDNA3)», загальна вартість відбудови та відновлення в Україні у найближчі 10 років становить $486 мільярдів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-