На Херсонщині відновлюють світло понад 30 бригад енергетиків

На Херсонщині відновлюють світло понад 30 бригад енергетиків

Укрінформ
У Херсонській області над відновленням електропостачання працює 32 бригади – 168 робітників.

Про це повідомила Херсонська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Для відновлення світла на Херсонщині працює 32 бригади – це 168 робітників та 51 одиниця техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Малу Шестірню, Білу Криницю, Нову Калугу, Трудолюбівку, Віровку, Чайкине, Херсон, Олександрівку, Дар’ївку, Посад -Покровське, Федорівку», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 51 робітник Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи провели за 23 адресами у житлових будинках та соціальних об'єктах, де OSB-листами закрили 99 вікон.

Читайте також: У селищі на деокупованій Херсонщині встановили нову водонапірну вежу

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 46 жителів, з них - 5 дітей. Потягом виїхали 10 людей, автотранспортом - 36.

Протягом дня жителі звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1089 продуктових наборів та інші продукти й питну воду, також їм передали 122 ремонтних комплекти та 76,8 тонни паливних брикетів.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованих населених пунктах Харківської області вже відновили постачання електроенергії для 93% споживачів, газу - для 79%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-