У Дніпрі завершують великий проєкт міської дитячої лікарні - мер

У Дніпрі завершують великий проєкт міської дитячої лікарні - мер

Відео
Укрінформ
У Дніпрі наразі завершують великий проєкт міської дитячої лікарні, де є потужна реабілітаційна база та повністю безбар’єрний простір.

Про це у Телеграмі повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

«У це важко повірити, але під час повномасштабної війни ми завершуємо великий проєкт міської дитячої лікарні. Де палати та кабінети зроблені так, що від них не віє сумом і відчаєм. Де є потужна реабілітаційна база та повністю безбар’єрний простір», - написав мер.

Він зауважив, що в новій лікарні важлива кожна деталь - від шпалер із пташечками і кахлів із зебрами до найсучаснішого медобладнання і великого басейну, душів Шарко, різноманітних тренажерів і навіть соляної кімнати.

«Подивіться на це самі. У всій країні, мабуть, буде важко знайти щось подібне», - наголосив Філатов та подякував Президенту України, голові Дніпровської ОВА, усім лікарям, які ретельно підготували свої бачення і технічні завдання, архітекторам, які створили образ цих ідей, та будівельникам, які втілили його у життя.

Читайте також: У Вінниці онкоцентр отримав від меценатів з Німеччини обладнання для лікарняних палат

«Це приклад здорової роботи державної машини. Від центральної влади та місцевого самоврядування до простого робітника, який збирає меблі у вже фактично добудованій лікарні. Бо лише коли кожен працює на совість – тоді буде результат», - підкреслив Філатов.

У наступному своєму пості у Телеграмі він опублікував фотографії та відео нової, відбудованої дитячої лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-