У Вінниці онкоцентр отримав від меценатів з Німеччини обладнання для лікарняних палат

У Вінниці онкоцентр отримав від меценатів з Німеччини обладнання для лікарняних палат

Фото
Укрінформ
У Вінниці Подільський регіональний центр онкології отримав від меценатів з Німеччини мультифункціональні ліжка з матрацами та приліжкові тумбочки.

Про це повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«28 мультифункціональних ліжок з матрацами та 56 приліжкових тумбочок надійшло до Подільського регіонального центру онкології. Це чергова благодійна допомога від меценатів Павла Михайлова та Віталія Костюка, яку вони надали за сприяння меценатів з Німеччини», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Німеччина передала медичне обладнання для лікарень Мелітополя

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення благодійники Павло Михайлов та Віталій Костюк, які мають в Німеччині власну справу, на волонтерських засадах доправили до області тонни необхідного вантажу, серед яких: ліки, медичні меблі, реабілітаційне обладнання та інші необхідні речі. Вони регулярно організовують надання допомоги для області різного характеру. Завдяки їхнім зусиллям в область прибули 33 фури та дев'ять вагонів гуманітарного вантажу на суму понад 5 млн євро.

Вінниччина отримала черговий вантаж гуманітарної допомоги / Фото: vin.gov.ua

Як повідомляв Укрінформ, очільник Міністерства культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв вважає, що ухвалення закону про меценатство допоможе залучити додаткові джерела фінансування для кращого функціонування сфери нематеріальної культурної спадщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-