На Житомирщині майже повністю відновили уражені під час російських атак енергооб'єкти - глава ОВА

На Житомирщині майже повністю відновили уражені під час російських атак енергооб'єкти - глава ОВА

Укрінформ
На Житомирщині фізичний та інженерний захист енергетичних об'єктів у фокусі уваги, уражені об'єкти під час минулих російських атак вдалося відновити майже повністю.

Про це повідомив під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми повністю технічно підготували наші мережі та обладнання до опалювального сезону. Наразі проведені усі необхідні роботи в енергетичній та газотранпортній системах, є резерви живлення. Також лікарні, соціальні заклади повністю готові до можливих надвичайних ситуацій", - повідомив Бунечко.

Віталій Бунечко
Віталій Бунечко

За його словами, в області, враховуючи досвід минулого року, розуміють, до яких викликів мають готуватися.

"Минулий рік Житомирщина пройшла з найменшою кількістю скарг на роботу, нам вдалося збалансувати нашу енергосистему. Найбільшим викликом зараз є захист об'єктів критичної інтраструктури - фізичний та інженерний, це - у фокусі уваги. Щодня проводимо наради та злагодження між військовими підрозділами щодо протиповітряного захисту енергетичних об'єктів регіону", - сказав голова ОВА. 

Читайте також: Ворог готує нові удари по енергооб’єктах: що потрібно для захисту України

Бунечко зазначив, що в регіоні практично повністю відновили уражені під час минулих російських атак об'єкти.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ атакувала безпілотниками інфраструктурний об’єкт на Житомирщині, частину повітряних цілей збили сили ППО.

Перше фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-