Галущенко обговорив з міністром енергетики Болгарії допомогу для ремонту енергооб'єктів

Галущенко обговорив з міністром енергетики Болгарії допомогу для ремонту енергооб'єктів

Фото
Укрінформ
Міністр енергетики України Герман Галущенко обговорив із міністром енергетики Болгарії Володимиром Маліновим допомогу в наданні обладнання для ремонтів на об'єктах енергетики.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міненерго.

Зазначається, що Галущенко ознайомив Малінова зі станом української енергосистеми після останніх масованих російських атак та потребами для відновлення пошкоджених об’єктів.

«Він наголосив, що для проведення ремонтів і підготовки до наступної зими нагальною є потреба саме в устаткуванні. Сторони обговорили можливість візиту до Болгарії групи українських фахівців для ознайомлення з обладнанням, яке є у партнерів і може бути надане Україні», - повідомили у Міненерго.

Сторони також обговорили розвиток газотранспортної інфраструктури Трансбалканського маршруту та реалізацію проєкту «Вертикальний коридор», реалізацію проєкту добудови енергоблоків №3 та №4 Хмельницької АЕС.

Читайте також: До зими потрібно збільшити обсяг доступної маневрової генерації - Галущенко

Як повідомляв Укрінформ, представники Координаційної групи G7+ домовились про джерела фінансування, варіанти перерозподілу існуючих ресурсів та пошук доступного обладнання для відновлення електрогенерації України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-