Шмигаль і Сунак обговорили підготовку до Конференції з питань відновлення України

Шмигаль і Сунак обговорили підготовку до Конференції з питань відновлення України

Укрінформ
Прем’єр-міністри України та Великої Британії Денис Шмигаль і Ріші Сунак обговорили підготовку до Конференції з питань відновлення України, що відбудеться цьогоріч у Лондоні.

Як передає Укрінформ, про це Шмигаль повідомив у Телеграмі.

"Поспілкувався в Лондоні з Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Обговорили підтримку України в євроатлантичному напрямку", зазначив він і висловив вдячність Британії за готовність сприяти руху України до НАТО.

Як зауважив Шмигаль, сторони "зосередили увагу на підготовці до Конференції з питань відновлення України, що відбудеться цьогоріч у Лондоні".

"Плануємо зробити акцент на таких питаннях: швидке відновлення, конфіскація російських активів, страхування воєнних ризиків, залучення до відновлення приватного бізнесу та реалізація реформ", - повідомив він.

Читайте також: Шмигаль обговорив із главою МЗС Британії пріоритети відновлення України

Очільник уряду наголосив, що завдяки непорушній підтримці партнерів "вистоїмо, переможемо, відбудуємо".

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, який разом із дружиною Президента України Оленою Зеленською перебуває у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, провів у Лондоні низку важливих зустрічей напередодні участі у церемонії коронації Його Величності Чарльза ІІІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-