На Київщині відновили близько 85% пошкоджених об’єктів енергоінфраструктури

На Київщині відновили близько 85% пошкоджених об’єктів енергоінфраструктури

Фото
Укрінформ
У Київській області завдяки фахівцям теплопостачальних організацій та оператора систем розподілу (ОСР) відновлено близько 85% пошкоджених унаслідок ворожих обстрілів об’єктів енергетичної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна інспекція енергетичного нагляду.

«Наразі в регіоні тривають активні відновлювальні та ремонтні роботи. Завдяки фахівцям теплопостачальних організацій та оператора систем розподілу (ОСР) в області відновлено близько 85% пошкоджених об’єктів електроенергетичної інфраструктури, а також майже всі котельні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні представники Держенергонагляду в Київській області взяли участь в огляді 879 пошкоджених об’єктів електричних мереж або їх складових. За результатами оглядів оформлено 681 дефектний акт. Інші акти знаходяться на стадії погодження.

Читайте також: На сході відновили майже 400 кілометрів високовольтних ліній, пошкоджених атаками рф - Укренерго

На постійній основі фахівці Держенергонагляду у Київській області беруть участь у роботі комісій щодо оглядів пошкоджених об’єктів електричних мереж або їх складових.

«Також з метою підвищення якості та надійності функціонування теплового устаткування суб’єктів відносин у сфері теплопостачання під час проходження опалювального періоду, Держенергонагляд здійснює моніторинг проходження опалювального періоду соціально важливих закладів в області та надає відповідні рекомендації щодо усунення виявлених порушень вимог нормативних документів у галузі електроенергетики та теплопостачання», – додали в інспекції.

Як повідомлялося, протягом останньої доби заживлено 6,8 тис. споживачів у Донецькій області, близько 2 тис. - у Сумській, Харківській та Херсонській областях.

Фото: Державна інспекція енергетичного нагляду України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-