Відбудова України: МЗС запрошує вітчизняні компанії на конференцію до Рима

Відбудова України: МЗС запрошує вітчизняні компанії на конференцію до Рима

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України запросило українські компанії реєструватися для участі в українсько-італійській конференції з відбудови України.

Як передає Укрінформ, відповідну пропозицію оприлюднено на сайті МЗС

«26 квітня 2023 року за участю італійських компаній відбудеться українсько-італійська конференція з відбудови України… Запрошуємо українські компанії до участі у конференції», – зазначили у зовнішньополітичному відомстві, додавши посилання на реєстрацію.

У МЗС поінформували, що конференція відбудеться в Римі 26 квітня і буде присвячена посиленню взаємодії між Україною та Італією, розбудові бізнес-зв’язків та побудові надійного фундаменту українсько-італійських відносин.

Читайте також: Італія у квітні організує конференцію з відбудови України

У ній візьмуть участь представники італійського бізнесу, зокрема компанії Iveco, Enel, Eni, Ferri, Parmalat, Altec, Leonardo Spa та інші.

Під час конференції сторони обговорять відбудову інфраструктури та транспорту, співпрацю в енергетиці, включаючи відновлювані джерела енергії та мережі, захист довкілля, спільні проєкти з розвитку космосу та авіації, агропромисловість, цифровізацію та послуги.

Захід відбудеться за участю високих посадових осіб України та Італії.

Читайте також: Зеленський запропонував Італії взяти під патронат відбудову певного регіону Україну

Як повідомляв Урінформ, прем'єр-міністр Італії Джорджа Мелоні на пресконференції у Києві 21 лютого заявила, що Італія має значний досвід у багатьох стратегічних сферах: інфраструктури, транспорту, енергетики, сільського господарства та продовольства, і може змінити той підхід українського бізнесу, який був раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-