Польща допоможе у будівництві сучасного реабілітаційного закладу «Бородянка-Центр»

Польща допоможе у будівництві сучасного реабілітаційного закладу «Бородянка-Центр»

Укрінформ
Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна та міністр Ради міністрів Польщі Міхал Дворчик обговорили залучення польських інвестицій у будівництво реабілітаційного «Бородянка-Центру».

Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів, передає Укрінформ.

“Сторони обговорили залучення допомоги від польських партнерів у будівництво сучасного реабілітаційного закладу “Бородянка-Центр” – флагманського проєкту Мінветеранів. Він має постати на місці зруйнованого танковим влучанням російських окупантів Центру соціально-психологічної реабілітації населення у селищі міського типу Бородянка (Київська область)”, - йдеться у повідомленні.

Лапутіна презентувала польському колезі візуалізований проєкт майбутнього Центру, ознайомила з його технічними характеристиками та реабілітаційними спроможностями. 

Дворчик наголосив на зацікавленості польської сторони у посиленні співпраці з Мінветеранів щодо медичної допомоги та психологічної реабілітації ветеранів та їхніх сімей, активній участі у реалізації відповідних проєктів і програм міністерства. Він зазначив, що його офіс детально вивчить запропонований проєкт відбудови реабілітаційного закладу у Бородянці, щоб визначити необхідну суму для початку будівництва.

Читайте також: До відбудови України хочуть долучитися майже 1,7 тисячі польських компаній

“Ми також можемо передати потрібні будівельні матеріали від польських виробників. Крім того, за посередництва одного з наших урядових фондів ми б могли обладнати центр за сучасними стандартами. Невдовзі ми передамо вам наші пропозиції”, – сказав польський урядовець.

Сторони домовилися узгодити всі технічні питання щодо залучення польських інвестицій у будівництво “Бородянка-Центру”.

Як повідомлялося, Міністерство у справах ветеранів проводить роботу з переформатування реабілітаційних центрів відповідно до сучасних вимог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-