Україна отримала від благодійників вакцини, ліки й дозиметри

Україна отримала від благодійників вакцини, ліки й дозиметри

Укрінформ
МОЗ отримало цього тижня як гуманітарну допомогу вакцини, лікарські засоби і дозиметри.

Її, зокрема, передали, урядове агентство стратегічних резервів Польщі, уряд Німеччини, Словацький хаб, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), благодійний фонд «Гуманітарні ініціативи» та МАГАТЕ. Як передає Укрінформ, про це повідомляє МОЗ.

Зокрема до України надійшли: респіратори, маски – 330 палет; вакцина Comirnaty проти СOVID-19 – 100 800 доз; вакцина GCFLU для профілактики грипу – 30 000 доз; медичний одяг, маски, вироби медичного призначення – 50 палет; маски – 198 палет; інфектоцилін – 5 палет; дозиметри – 260 одиниць.

Читайте також: До Одеси зі США доставили продукти й потужні генератори

«Україна демонструє незламний дух і тому вже перемагає, звільняючи свої території. Тож все більше наших громадян повертаються до нормального життя, при цьому значна частина з них потребує медичної допомоги. Дякуємо нашим партнерам за стійкість і витримку, дякуємо за кожне врятоване життя», – заявила заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Читайте також: Іспанія передала Україні 20 медичних роботів «Homedoctor»

Як повідомляв Укрінформ, Україна отримала від партнерів як гуманітарну допомогу шість авторефрижераторів, 10 інкубаторів для новонароджених, вакцини проти грипу та COVID-19 і низку лікарських засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-