До Одеси зі США доставили продукти й потужні генератори

До Одеси зі США доставили продукти й потужні генератори

Фото
Укрінформ
Американська організація Global Empowerment Missio (GEM) доставила для пунктів обігріву в Одеській області п’ять генераторів та велику партію продовольчих наборів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Одеської ОВА.

«За останній місяць ворог знищив близько 40% об’єктів української енергетичної інфраструктури. Тому підтримка цього сектору наразі вкрай важлива, враховуючи зимовий період і труднощі, з якими можуть зіткнутися громади по всій Україні. Тож хочу подякувати за співпрацю місії GEM в Україні та роботу в Одеському регіоні зокрема», - сказав під час зустрічі з керівником української філії Global Empowerment Missio Андрієм Негричем заступник начальника Одеської ОВА Роман Григоришин.

Зазначається, що американські генератори застосують для забезпечення роботи пунктів обігріву на Одещині, а продовольчі набори роздадуть у пунктах гуманітарної допомоги в Приморському районі Одеси.

Читайте також: Ліки, вакцини та ноутбуки: Україна отримала чергову партію гумдопомоги

За словам Григоришина, це не перша гуманітарна допомога з боку Global Empowerment Missio, за її підтримки вже відновлені декілька будинків у курортній Сергіївці Одеської області, що зазнали пошкоджень внаслідок ракетних обстрілів російських військ.

Як повідомлялося, мета діяльності GEM – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій людства.

Фото: Одеська ОВА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-