Треба підвищувати зацікавленість світу щодо ситуації в Україні - Президент

Треба підвищувати зацікавленість світу щодо ситуації в Україні - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що українська влада і журналісти мають спільно працювати, аби підвищувати зацікавленість у світі щодо ситуації в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістам, передає кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні нова хвиля, але буде спад зацікавленості інформацією щодо України, тому що у світі багато різних проблем, окрім України. Тут треба думати,.. що ми можемо разом зробити завдяки вашим зв'язкам, вашій щоденній роботі, яку схему ми повинні побудувати, щоб цей щоденний марафон був,.. щоб підняти зацікавленість світу до України», - сказав глава держави.

За його словами, зараз навіть у Києві дехто почав вважати, що війна «десь далеко». «Таке відчуття у повітрі. Я зараз не хочу оцінюючими факторами говорити з вами, але по факту говорю, що це є, а якщо це є у столиці нашої Батьківщини, яка була заблокована, регіон був окупований - з одного боку, це було нещодавно, а з іншого - люди дуже швидко забувають, бо хочуть жити», - зазначив Зеленський, додавши, що у країнах, які про цю війну знають лише з новин, все забудеться ще швидше.

Читайте також: Зеленський подякував «збройним силам журналістів» за правду про війну

Президент також подякував представникам ЗМІ за їхню роботу в ці складні 103 дні повномасштабного вторгнення росії, за те, що інформують українців і світ про події в державі.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють та бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

6 червня в Україні відзначають День журналіста.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-