У Нью-Йорку українці пікетували Colgate-Palmolive з вимогою припинити співпрацю з рф

У Нью-Йорку українці пікетували Colgate-Palmolive з вимогою припинити співпрацю з рф

Фото
Укрінформ
Українська громада у Нью-Йорку провела акцію протесту біля штабквартири американської компанії Colgate-Palmolive, що спеціалізується на виробництві засобів гігієни, вимагаючи припинити співпрацю з росією.

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, десятки людей з українськими прапорами та гаслами влаштували пікет біля головного офісу виробника зубної пасти та миючих засобів.

«Ваш бізнес убиває українців», «Припиніть спонсорувати російську війну!», «Чому Colgate-Palmolive продовжує фінансувати російську армію?», «Компанії в усьому світі підтримують Україну», «Бойкот бізнесу з росією!» - промовляли написи на плакатах.

«Colgate-Palmolive – відома фірма, товари якої ми зустрічаємо в крамницях по всьому світу. Українці зібралися заради того, аби вимагати від компанії остаточно залишити ринок росії, припинити співпрацю з рф і в рф. Бо кожен долар, сплачений до російського бюджету , - це додаткові ракети, кулі, снаряди, які влучають у наших жінок, дітей, в оточені українські міста, несуть смерть і горе. Ми вимагаємо від Colgate-Palmolive прокинутися і не бути частиною цього горя», - розповів Укрінформу генеральний консул України у Нью-Йорку Олексій Голубов, який теж долучився до акції.

За його словами, світовий бізнес демонструє відповідальне ставлення до того, що відбувається.

«Але є й такі, кому треба нагадувати», - додав він, зазначивши, що саме цим займається разом з українською громадою.

Голубов повідомив про намір передати керівництву компанії ноту, «якою ми вимагаємо негайного припинення співпраці з окупантом і агресором».

Як повідомляв Укрінформ, раніше компанія Colgate-Palmolive повідомила, що вирішила обмежити постачання своєї продукції до російської федерації, «окрім основних товарів для здоров'я та гігієни для щоденного використання».

Фото: Володимир Ільченко, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-