Соліст Rammstein допомагає українським біженцям на вокзалі в Берліні

Соліст Rammstein допомагає українським біженцям на вокзалі в Берліні

Укрінформ
Вокаліст відомого німецького гурту «Rammstein» Тілль Ліндеманн допомагає українцям, які втікають від війни, на вокзалі у Берліні.

Історію українки, яка зустріла там музиканта опублікував продюсер та співак Олексій Потапенко (Потап) в Інстаграмі, повідомляє Укрінформ.

«Мій брат Тілль Ліндеманн допомагає українським біженцям. Дякую Тіллю та Німеччині, посилаю вам любов і повагу», - написав Потап.

У дописі українки йдеться про те, що вона зустріла світову зірку на Берлінському вокзалі в зоні з волонтерами для біженців. За словами дівчини, Ліндеманн відвів її у готель, оплатив номер і поклав до сумки 50 євро на вечерю.

«Світова суперзірка просто на вокзалі допомагає біженцям із України з житлом. Щиро і від усієї душі», - розповіла українка.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська тринадцятий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-