У Бердянську окупанти хочуть «націоналізувати» земельні ділянки

У Бердянську окупанти хочуть «націоналізувати» земельні ділянки

Укрінформ
У тимчасово окупованому Бердянську російські загарбники хочуть «націоналізувати» земельні ділянки.

Про це у Телеграмі повідомила начальниця Бердянської МВА Вікторія Галіцина, передає Укрінформ.

«Особливу увагу загарбники приділяють майну бердянців та його привласненню. Квартири та будинки, чиї власники виїхали з окупації, визнавали безгоспними та вносились у спеціальні реєстри. Тепер же рашисти вирішили згадати і про земельні ділянки», - написала Галіцина.

За її словами, цей процес окупаційна влада називає «виявленням власників». Загарбники вимагають особисто надати копії документів на власність до 12 червня в одну з окупаційних структур.

«Це створює величезні перешкоди для тих мешканців, які, змушені виїхати з тимчасово окупованої території, не можуть безпосередньо здійснити цей процес. Такі люди ризикують втратити право власності на свої земельні ділянки лише через свою неможливість особисто відвідати захоплене місто», - зазначила глава МВА.

Вона наголосила, що йдеться про черговий етап незаконного захоплення майна, яке порушує права власності та є ще однією формою терору окупантів.

Читайте також: На ТОТ Запоріжжя росіяни створили повну інфраструктуру для незаконної мобілізації

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово окупованій території Луганської області розпочався новий етап «націоналізації» житла.

Фото: 24tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-