На окупованих територіях Запорізької області Путіну спробують «намалювати» 94% підтримки - Федоров

На окупованих територіях Запорізької області Путіну спробують «намалювати» 94% підтримки - Федоров

Укрінформ
На окупованих територіях Запорізької області загарбники вже знають результати так званих «виборів президента». Путіну хочуть «намалювати» 94% підтримки.

Про це в Телеграмі повідомляє очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає Укрінформ.

«Окупанти в Запорізькій області за місяць до незаконно організованих виборів вже знають результат цього фарсу. Диктатор Путін «набирає» 94 відсотки голосів», - написав Федоров.

За його словами, аби «добити» ці показники, гауляйтери розтягнули «вибори» майже на місяць, завезли на ТОТ силовиків і агітаторів, призначили 700 людей «спостерігачами»- наглядачами.

Федоров нагадав, що проведення виборів на окупованих територіях є незаконним. Українські правоохоронці збирають та фіксують дані про кожного з організаторів та учасників «виборів» на ТОТ, щоб зрадники та колаборанти не залишилися без покарання.

Читайте також: Рух спротиву закликає бойкотувати «президентські вибори» окупантів на ТОТ

За організацію «виборчого» процесу передбачена кримінальна відповідальність.

Як повідомлялося, так звані вибори президента Російської Федерації відбудуться з 15 по 17 березня 2024 року. Вони на всіх етапах повністю контрольовані чинною російською владою, зокрема, до виборів не допустили всіх кандидатів, які не влаштовували Кремль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-