Телеведучий Дмитро Комаров готує спецпроєкт про подорожі Україною

Телеведучий Дмитро Комаров готує спецпроєкт про подорожі Україною

Укрінформ
Телеведучий Дмитро Комаров готує новий спецпроєкт про те, як і де можна відпочити в нашій країні – "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим".

Як передає Укрінформ, про це Комаров написав у Фейсбуці

"У мене в цьому проєкті є ще одна найважливіша місія – показати кожному з вас, як і де можна відпочити в Україні. І довести, що відпочинок у нас не гірший, а місцями й кращий, ніж на легендарних курортах. Скоро літо. Вже очевидно, що карантинні обмеження нікуди не подінуться, і світ повністю не відкриється. Саме час вивчати Україну. А подивитися є на що", – написав Комаров.

За його словами, Україна настільки яскрава й вражаюча, що тут знайде відпочинок до душі й справжній екстремал, і шанувальник романтики на морському узбережжі з ідеальною водою, і шукач містики, місць сили, і навіть досвідчений гастротурист. Комаров зазначив, що в спецпроєкті покажуть популярні місця для відпочинку з нового ракурсу, а також нові туристичні напрямки.

Читайте також: ДАРТ розробить рекламну кампанію для розвитку туризму — Олеськів

"Який він – безкоштовний п'ятизірковий відпочинок на "Українських Мальдівах"? Де знайти Венецію, не виїжджаючи за межі своєї країни? Що водиться в українській "Амазонці"? Де у нас своя екзотична "Африка", савани, цілюще "Мертве море", своя "Сахара"? Я покажу вам справжні чудеса нашої країни", – написав Комаров.

Ведучий додав, що в Україні неймовірні, дуже гостинні люди, фантастично смачна й недорога їжа, чарівна природа й безмежні можливості для розвитку туризму.

"Потенціал, щоб стати однією з найбільш туристичних країн Європи", – додав він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше глава Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів презентувала стратегію туристичної промоції країни представникам іноземних дипломатичних установ України.

Фото: Дмитро Комаров

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-