ДАРТ розробить рекламну кампанію для розвитку туризму — Олеськів

ДАРТ розробить рекламну кампанію для розвитку туризму — Олеськів

Укрінформ
Державне агентство розвитку туризму готує низку рекламних програм для розвитку внутрішнього, в‘їзного та ділового туризму.

Про це голова відомства Мар’яна Олеськів розповіла в коментарі кореспонденту Укрінформу.

"Протягом найближчих місяців Держтуризм планує розробити потужну рекламну кампанію під різні туристичні сегменти", – сказала Олеськів.

За її словами, нині в агентстві активно розвивають внутрішній туризм у межах програми "#МандруйУкраїною". Також створена маркетингова кампанія Visit Ukraine NOW, яка націлена на міжнародний ринок. Окрім цього, розвивається напрям ділового туризму – Meet in Ukraine NOW.

Водночас Олеськів зауважила, що Держтуризм продовжує працювати над розробленням Єдиного туристичного реєстру та Туристичного порталу України.

"Створення якісної статистики, аналіз, збір та упорядкування даних – важливі елементи для розвитку туристичної галузі", – сказала вона.

Читайте також: Держтуризм запустив власний сайт

Голова ДАРТ також наголосила, що задля створення сателітного рахунку туризму ведеться співпраця з Державною службою статистики України та Національним банком України.

Як повідомляв Укрінформ, у червні 2020 року Державне агентство розвитку туризму дало старт проєкту "Мандруй Україною", мета якого – популяризувати серед співвітчизників внутрішній туризм.

У вересні 2020 року Міністерство культури та інформполітики спільно з Держтуризмом презентували проєкт оновленого закону "Про туризм". Зокрема, він передбачає розроблення Єдиного туристичного реєстру, запровадження сучасної термінології, закладання механізмів створення цільових туристичних фондів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-