Національний художній музей знову прийматиме відвідувачів з лютого

Національний художній музей знову прийматиме відвідувачів з лютого

Укрінформ
У Києві в лютому після ремонтно-реставраційних робіт частково відкриється Національний художній музей України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці закладу в Фейсбуці

"Маємо чудову новину. Третього лютого (3.02) NAMU відкривається для відвідування. У лютому працюватимемо за оновленим розкладом: середа, четвер, неділя – 10:00-19:00 (каса працює до 18:30), п’ятниця – 11:00-20:00 (каса працює до 19:30), субота – 11:00-20:00 (каса працює до 19:00). Кожного робочого дня перерва на дезінфекцію триває з 14:00 до 14:30", – йдеться у повідомленні. 

Для огляду будуть доступні виставкові проєкти "Помічник, супутник, друг", "Art of Clip" та зали постійної експозиції на другому поверсі "Модернізм в Україні". Постійна експозиція першого поверху – зачинена.

Читайте також: На Львівщині відкрили аптеку-музей винахідника перероблення нафти Йогана Зега

Для запобігання поширенню COVID-19 відвідувачів просять дотримуватися санітарних норм у приміщенні музею: перебувати у масці й зберігати дистанцію з іншими. Кількість відвідувачів не має перевищувати 1 людину на 20 квадратних метрів.

Як повідомляв Укрінформ, 8 серпня Національний художній музей заявив, що тимчасово зупиняє роботу у зв’язку з обвалом портика. Тоді міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко запевнив, що буде залучено весь потрібний ресурс, щоб найближчим часом музей знову відкрився для відвідувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-