У Нью-Йорку пропонують побути героєм

У Нью-Йорку пропонують побути героєм "Один удома-2"

Укрінформ
П'ятизірковий готель Plaza в Нью-Йорку розробив спеціальний пакет послуг для фанатів "Один удома-2: Загублений у Нью-Йорку" на честь 25-річчя фільму.

За 895 доларів на добу готель пропонує своїм гостям оселитися в номері Кевіна МакКалістера і взяти участь у різноманітних заходах, натхнених пригодами юного героя різдвяної комедії. До цієї суми також входить рюкзак з емблемою "Один вдома", а також набір із усіх фільмів серії. Як комплімент гостям доставлять у номер морозиво з фруктами, горіхами, сиропом і збитими вершками.

Читайте також: У Нью-Йорку "Сніданок у "Тіффані" став реальністю

Постояльці також зможуть відправитися на чотиригодинну прогулянку на лімузині з особистим фотографом і повторити шлях Кевіна містом: сфотографуватися з бандитами, потрапити на вершину Емпайр-стейт-білдінг, а також пережити сцену на ковзанці Уоллмен-Рінк у Центральному парку.

В одній із зал готелю влаштують інтерактивну виставку з тематичними декораціями, на тлі яких можна буде сфотографуватися, а ресторан запропонує спеціальне меню з вдосконаленими версіями страв, популярних у 1990-і.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-