Київстар відновив швидкісний інтернет в київському метро

Київстар відновив швидкісний інтернет в київському метро

Укрінформ
Компанія «Київстар» станом на ранок 19 грудня відновила швидкісний мобільний інтернет в метрополітені Києва, а раніше мобільний інтернет було відновлено в метро Харкова.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

За даними компанії, інформаційна система «Мій Київстар», де абоненти можуть подивитись залишки на рахунках, також відновила роботу.

«Телеком мережа Київстару практично увійшла в період стабілізації. Так 99% базових станцій на підконтрольній Україні території – у працездатному стані, а клієнтам доступні всі основні базові сервіси: послуги зв`язку та мобільного інтернету, SMS, послуги міжнародного голосового роумінгу та інші», - йдеться у повідомленні компанії.

Магазини Київстару також відновили надання клієнтам більшості сервісів.

Наразі компанія продовжує покращувати роботу послуги «Домашній Інтернет» у Києві та низці інших місць, також планує найближчим часом поступово зняти обмеження в швидкості мобільного інтернету.

Читайте також: Київстар відновив розсилку SMS

У компанії уточнили, що спеціалісти «Київстар» працюють над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу і планують запустити цю послугу для українських абонентів у Німеччині, Чехії, Польщі та інших країнах вже найближчим часом.

«Для стабілізації роботи послуг компанія залучила весь свій наявний технічний персонал, а також міжнародних партнерів із Швеції, Ірландії, США, Китаю, Фінляндії та інших країн», - повідомили в компанії.

Нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг, додали в Київстарі.

Читайте також: Київстар працює над усуненням локальних проблем з доступом до домашнього інтернету

Як повідомлялося, зранку 12 грудня в роботі одного з найбільших мобільних операторів України — Київстару — стався технічний збій. Згодом у компанії підтвердили, що стали жертвою «потужної хакерської атаки».

При цьому відповідальність за атаку на Київстар взяло на себе одне з російських псевдохакерських угруповань.

Фото: prostomob.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-