SAP надасть Україні технологічну підтримку на €65 мільйонів

SAP надасть Україні технологічну підтримку на €65 мільйонів

Укрінформ
Компанія-розробник програмного забезпечення SAP продовжила підтримку для України до кінця першого кварталу 2024 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«Українські компанії зможуть безоплатно отримувати підтримку програмного забезпечення та хмарних сервісів від SAP до кінця першого кварталу 2024 року. Загальна сума допомоги за 2023-2024 становитиме понад 65 млн євро. Це дасть змогу посилити цифрову стійкість установ, пришвидшити цифровізацію процесів та збільшити ефективність їхньої роботи», - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що доступ до сервісів SAP допомагає прозоро здійснювати закупівлю ліків та медичного обладнання, а завдяки ліцензіям на програмне забезпечення Міністерство оборони проводить закупівлі на потреби армії.

Крім того, SAP надає можливість українським експортерам безоплатно приєднатися до бізнес-мережі SAP Business Network. Це допоможе вивести українські товари на міжнародні ринки та розширити мережу споживачів.

Окремий трек роботи з Україною — освіта та підтримка стартапів. Зокрема, запустили безоплатні навчальні курси та сертифікацію SAP для українців, включно з університетами. Українські стартапи були долучені до глобальних акселераторів SAP.iO.

Читайте також: Міноборони розраховує на створення спільних зі Штатами підприємств ВПК

У наступному році компанія планує інвестувати майже 2 млн євро в локалізацію своїх продуктів в Україні. Зокрема, нещодавно запустили рішення SAP ERP для середнього бізнесу GROW with SAP.

Як повідомлялося, SAP — один із провідних світових виробників програмного забезпечення для управління бізнес-процесами. Компанія розробляє рішення, які сприяють ефективній обробці даних й інформаційному потоку між організаціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-