У Києві нагородили найкращих спортсменів грудня-2023 та січня-2024

У Києві нагородили найкращих спортсменів грудня-2023 та січня-2024

Укрінформ
У столичному Олімпійському домі за участю президента Національного олімпійського комітету України Вадима Гутцайта відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Найкращий спортсмен місяця» за грудень 2023 року та січень 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба НОК, передає Укрінформ. 

Нагороди в різних номінаціях отримали:

«Найкращий спортсмен грудня-2023» - Дмитро Котовський (фристайл)

«Найкращий тренер грудня-2023» - Енвер Аблаєв

«Найкраща спортсменка січня-2024» - Христина Дмитренко (біатлон)

«Найкращий тренер січня-2024» - Олександр Ворчак

«Найкращий юний спортсмен січня-2024» - Ярослав Лавренюк (скелетон)

«Найкращий тренер юного спортсмена січня-2024» - Сергій Лавренюк.

«Найкращий юний спортсмен грудня 2023 року» Самір Мірзоєв (тхеквондо) та його особистий наставник, «Найкращий тренер юного спортсмена грудня 2023 року» Олег Машкін долучилися до заходу в режимі онлайн та отримають нагороди після повернення в Україну.

У своїй промові президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт кожного із нагороджених означив як перспективного спортсмена, який багато тренується і докладає зусилля для досягнення найкращого результату. При цьому Олімпійський чемпіон дав спортсменам пораду: «Ніколи не можна втрачати віру в себе і в те, що ти можеш перемогти! Потрібно тренуватися і йти вперед». 

За підготовку найкращих спортсменів місяця (серед дорослих) нагороди НОК України отримали і національні федерації - Федерація біатлону України (президент Іван Крулько) та Федерація лижного спорту України (президент - Леонід Тікун), а також ФСТ «Динамо» (перший заступник голови Микола Даневич). Спеціальною нагородою відзначено Всеукраїнську федерацію бобслею та скелетону (президент Михайло Гераскевич).

Читайте також: Костевич та Омельчук – найкращі спортсмени України у березні

Своєю чергою, «за високі спортивні результати, вагомий внесок у справі примноження національного спорту, професійну майстерність, старанність, ініціативу, зразкове виконання службових обов’язків» в.о. голови спортивного комітету Державної прикордонної служби України Євген Трачук вручив Дмитру Котовському подяку від ДПС України.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-