Директор департаменту масового спорту та здоров'я нації Тимофєєв відвідав Житомирщину

Директор департаменту масового спорту та здоров'я нації Тимофєєв відвідав Житомирщину

Укрінформ
Директор департаменту масового спорту та здоров'я нації Мінмолодьспорту України Сергій Тимофєєв відвідав Житомирську область з робочим візитом. 

Як повідомляє пресслужба міністерства, під час поїздки Тимофєєв поспілкувався з керівництвом Житомирської ОДА стосовно питань розвитку масового спорту, передає Укрінформ. 

Додатково очільник депрартаменту також обговорив реалізацію проєктів «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та «Активні парки - локації здорової України» в області. 

Відбулися зустрічі з першою заступнцею начальника Житомирської ОДА Наталією Остапченко,  заступником начальника ОДА Юрієм Денисовцем, начальником управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Сергієм Козловцем та директором Житомирського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Адамом Хільченком.

Особливу увагу під час візиту було приділено спортивним заходам. Тимофєєв відвідав чемпіонат України зі спортивної аеробіки у Житомирі, змагання з волейболу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Бердичеві та районний третій етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу в Радомишлі.

Серед іншого, директор дкпартаменту завітав до Бердичівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та ознайомився з їхньою діяльністю.

Читайте також: У Мінмолодьспорту представили директора департаменту масового спорту та здоров’я нації

Сергій Тимофєєв зазначив, що реалізація проєктів «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» та «Активні парки - локації здорової України» є важливими для розвитку масового спорту і здорового дозвілля серед населення України.

Фото: mms.gov.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-