У Мінмолодьспорту представили директора департаменту масового спорту та здоров’я нації

У Мінмолодьспорту представили директора департаменту масового спорту та здоров’я нації

Укрінформ
Виконувач обов'язків міністра молоді та спорту України Матвій Бідний представив колективу відомства нового директора департаменту масового спорту та здоров’я нації. 

Як повідомляє пресслужба Мінмолодьспорту, ним став Сергій Тимофєєв, передає Укрінформ. 

Новий очільник департаменту координуватиме роботу із розвитку фізичної культури, здорового способу життя та масового спорту. В його повноваженнях також буде фізкультурно-спортивна реабілітація ветеранів війни, осіб з інвалідністю та створення безбар’єрного простору.

Раніше Сергій Тимофєєв тривалий час був керівником управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації.   

«Ви бачите, що сьогодні напрямок масового спорту у Київські області, безумовно, є чемпіоном. Все це, я вважаю, завдяки наполегливості, потужності й харизмі Сергія Тимофєєва. Тому сьогодні, я дуже радий вже офіційно вітати його в нашій команді. Упевнений, що саме його досвід роботи в області допоможе і сприятиме ще більшому нашому поступу, ще більшому нашому успіху у цьому напрямку», - наголосив Матвій Бідний.

Читайте також: Бідний: 50 відсотків моєї роботи спрямовані на те, щоб не допустити росіян до змагань

Сергій Тимофєєв, зі свого боку, подякував колективу Мінмолодьспорту за довіру і висловив готовність активно працювати на посаді.

Фото: mms.gov.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-