У Києві проходить Фінал чотирьох юнацького чемпіонату України з хокею

У Києві проходить Фінал чотирьох юнацького чемпіонату України з хокею

Укрінформ
У столиці України розпочався  Фінал чотирьох хокейного чемпіонату України серед юнаків 2009/2010 років народження.

У першому матчі зіграють дві команди київського ДЮСШ «Сокіл», у другому «Кременчук-2009» зустрінеться з харківськими «Берсерками», передає Укрінформ. 

Загалом нинішнього сезону участь у змаганнях взяли сім команд. На першому етапі пройшла серія міні-турнірів, які мали на меті надати юним спортсменам ігрову практику без тиску за результат. Другий етап розпочався 2024 календарного року. Команди провели одноколовий турнір із роз’їздами. 

З перших же матчів лідерство захопили фаворити - «Сокіл-2009» (тренер Владислав Зозовський) та «Кременчук-2009» (Андрій Смірнов та Віктор Торяник). Не втративши жодного очка у решті поєдинків, кияни та кременчужани в очних протистояннях розіграли перше місце за підсумками другого етапу. «Сокіл-2009» двічі переміг (2:1 та 3:1) і отримав перший номер посіву на фінальний етап. Третє місце достатньо впевнено завоювали «Берсерки» (Андрій Обремський та Павло Легачев)..

А ось боротьба за останню путівку до Фіналу чотирьох вийшла драматичною. За тиждень до фінішу другого етапу на четверте місце претендували «Морські Вовки» з Одеси (Юрій Лясковський), «Крижинка» (Віктор Прилипко та Олексій Мадера) та «Сокіл-2010» (В’ячеслав Тимченко та Олександр Пономар). 

«Соколята» мали найгірші математичні шанси на успіх, але путівка до медальних баталій дісталася саме їм. «Сокіл-2010» двічі переміг в Одесі, а потім з необхідним результатом обіграв «Крижинку» у перенесеному матчі.

Читайте також: Фінальна серія чемпіонату України з хокею стартувала з перемоги «Сокола»

Далі на команди чекає фінальний етап, який відбудеться у форматі Фіналу Чотирьох. В суботу будуть зіграні півфінали: «соколи» поміряються силами між собою, а «Кременчук-2009» зустрінеться з «Берсерками». В неділю будуть проведені матч за третє місце та фінал.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-