Прокуратура Нідерландів арештувала нерухомість гравця московського «Спартака»

Прокуратура Нідерландів арештувала нерухомість гравця московського «Спартака»

Укрінформ
Прокуратура столиці Нідерландів наклала арешт на об'єкти нерухомості, що належать нападнику московського футбольного клубу “Спартак” Квінсі Промесу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на De Telegraaf.

“Прокуратури Амстердама конфіскувала майно на мільйони євро, що належить футболісту Квінсі Промесу, який був засуджений за торгівлю кокаїном”, - вказується у повідомленні.

Ідеться про будинки в Амстердамі, Утрехті, Алмері та Абкауді, загальна вартість яких оцінюється у мільйони євро.

Зазначається, що таким чином прокуратура хоче уникнути продажу цих об'єктів та виведення отриманих коштів на закордонні рахунки. При цьому мешканці - якщо такі є - можуть і надалі жити у цих будинках.

Як повідомляв Укрінформ, в Амстердамі заочно засудили футболіста московського “Спартака”, ексгравця збірної Нідерландів Квінсі Промеса до шести років ув’язнення. Його визнали винним у справі про контрабанду понад 1300 кілограмів кокаїну. Прокуратура не змогла домогтися від російської сторони екстрадиції спортсмена.

Читайте також: Суд в Амстердамі заочно засудив футболіста московського «Спартака» за контрабанду кокаїну

За версією слідства, футболіст був учасником злочинної мережі, в якій виконував одну з керівних ролей і фінансував операції. Про те, що його підозрюють у причетності до контрабанди кокаїну, стало відомо у 2022 році.

Це не перший вирок Промесу. У червні 2023 року його засудили на 18 місяців ув'язнення у справі про напад. За версією поліції, на сімейній вечірці футболіст посварився з одним із родичів і кілька разів ударив його ножем. Після порушення кримінальної справи Промес залишив Нідерланди, де на той момент грав за “Аякс”, і підписав контракт із московським “Спартаком”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-