Німеччина готова допомагати у відновлюванні та розвитку спорту в Україні

Німеччина готова допомагати у відновлюванні та розвитку спорту в Україні

Укрінформ
22 січня відбулась зустріч президента Національного олімпійського комітету України Вадима Гутцайта з депутатом німецького Бундестагу, постійним членом Комітетів спорту та здоровʼя Гербертом Вольманом.

Про це повідомляє пресслужба НОК України, передає Укрінформ. 

Гутцайт подякував представнику німецького парламенту за небайдужість та щире бажання допомогти Україні подолати наслідки цієї страшної війни. Від імені олімпійської родини України він висловив вдячність народу Німеччини за підтримку українців та допомогу спортсменам, особливо у перші місяці після вторгнення.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання розвитку спорту в Україні в умовах війни та викликів, що постали перед світовим олімпійським рухом - стан спортивної інфраструктури, вплив війни на українських спортсменів, фінансування олімпійського руху та спорту загалом, підготовка українських атлетів до Олімпіади-2024, світова підтримка та подальша співпраця. 

Читайте також: Делегація НОК України провела міжнародні зустрічі під час ЮОІ-2024

Герберт Вольман запевнив у подальшій підтримці українців та запросив особисто президента НОК України виступити на комітеті спорту Бундестагу.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-