У регіонах України пройшли баскетбольні різдвяні фестивалі та естафети

У регіонах України пройшли баскетбольні різдвяні фестивалі та естафети

Укрінформ
Традиційно напередодні свята Різдва Христового в регіонах України провели баскетбольне святкування - турніри, фестивалі та естафети. 

Понад 200 юних спортсменів Одеси і Миколаєва взяли участь у різдвяному фестивалі міні-баскетболу в СДЮСШОР імені Бориса Літвака, передає Укрінформ. 

Головними героями нарівні з юними гравцями стали баскетболісти і баскетболістки команд Одеської області, які виступають у Суперлізі: чоловіча «БІПА-Збірна Одеської області» та жіноча БК «Інтерхім-СДЮСШОР імені Бориса Літвака».

Майстри відповіли на численні запитання представників юної баскетбольної спільноти, які за свої старання отримували олімпійські сувеніри. У другій частині заходу у двох залах школи СДЮСШОР імені Літвака заходу відбулися майстер-класи.

А в місті Балта Одеської області відбувся турнір з баскетболу під назвою «Різдвяні блискавки» серед юнаків 2012 р.н. та молодших. У змаганнях брали участь команди Балтської ДЮСШ, Знам'янської КДЮСШ та Калинівської ДЮСШ «Авангард».

Перше місце посіли вихованці Калинівської ДЮСШ «Авангард». «Срібло» здобули балтські баскетболісти, а «бронзу» - Знам'янська КДЮСШ.

Новорічно-різдвяний турнір з баскетболу провели також на Закарпатті у місті Виноградів на базі ЗОШ №8.

У Вінниці пройшов відкритий міський Різдвяний турнір з баскетболу серед юнаків 2013 р.н. та молодших. Окрім місцевої команди МСДЮСШОР-14 в гості приїхали команди БК «Прометей» (Слобожанське), СДЮСШОР №5 (Дніпро) та «ЧЕ-Баскет» ЧОДЮСШ (Чернівці).

Змагання виграла місцева команда Усі учасники отримали кубки, солодкі подарунки а кожен із гравців - медалі.

Читайте також: Пройшов останній матч в українському баскетболі в 2023 році

У Рівному провели різдвяний Кубок міста з баскетболу серед юнаків 2011 р.н. Окремо в баскетбольній академії Сергія Ліщука провели новорічне свято, під час якого гравці професіональних команд Рівного Вікторія Шматова, Максим Мочалов, Ольга Павлюк та Софія Кириченко підтримали діток, та допомогли їм у веселих новорічних естафетах. 

«Різдвяний Basket Fest» у Тернополі провели в КДЮСШ з  ігрових видів спорту. Участь взяли 70  дітей віком від 7-ми до 13 років.

Фото: fbu.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-