За угорський «Дунауйварош» гратиме велика група українських хокеїстів

За угорський «Дунауйварош» гратиме велика група українських хокеїстів

Укрінформ
Український хокейний нападник Ілля Собченко продовжить кар'єру в Угорщині. 

Новою командою 18-річного киянина став угорський клуб  «Дунауйварош» U21, який виступає у національній першості, а також у «дорослій» Andersen-лізі, передає Укрінфолрм. 

👉Попередній сезон Собченко розпочинав у третьому дивізіоні Чехії за 🇨🇿ХК «Гронов» (5 ігор, без очок), а продовжив виступи у чемпіонаті України – у калуському 

«Нове місце роботи – це завжди виклик, - сказав Ілля Собченко. - При цьому з адаптацією в «Дунауйвароші», гадаю, проблем не буде, оскільки менеджер команди анонсував велику кількість українських легіонерів у новому сезоні. Зараз разом із командою тренуються воротар Ілля Семеха, захисник Іван Удовенко та нападник Вова Захаревич, який відіграв тут минулий сезон. Незабаром до складу має приєднатися ще група українських гравців».

Читайте також: Збірна України з хокею U17 оголосила склад на Кубок Президента у Чехії

Отже, «Дунауйварош» обіцяє стати домівкою для потужного  «десанту» українських хокеїстів. Раніше клуб підписав гравця збірної України захисника київського «Сокола» Івана Сисака. Також до клубу приєднався ще один українець - 19-річний захисник Валерій Раскін. 

На фото: Ілля Собченко/facebook.com/fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-