Спортсменам з Росії та Білорусі дозволять взяти участь в Азійських іграх - ЗМІ

Спортсменам з Росії та Білорусі дозволять взяти участь в Азійських іграх - ЗМІ

Укрінформ
Близько 500 російських та білоруських спортсменів отримають дозвіл на участь у цьогорічних Азійських іграх у китайському Ханчжою, що допоможе їм отримати кваліфікацію на Олімпіаду-2024.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Inside the Games.

Зазначається, що російські та білоруські спортсмени змагатимуться на Азійських іграх 2024, які проходитимуть в Китаї з 23 вересня до 8 жовтня, під нейтральним прапором і без національної символіки. Претендувати на медалі спортсмени теж не зможуть.

Читайте також: Російських спортсменок заявили на Панарабських іграх як сирійських

Участь спортсменів з РФ та Білорусі в Азійських іграх дозволить їм отримати кваліфікацію для участі в Олімпіаді-2024, яка відбудеться у Парижі.

Відповідне рішення прийматиметься керівними органами усіх видів спорту, які включені до олімпійської програми, після голосування на Генеральній асамблеї Олімпійської ради Азії у 2024 році.

Читайте також: Чехія заборонила спортсменам із РФ та Білорусі участь у змаганнях на території країни

Як повідомляв Укрінформ, Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, якою рекомендує Міжнародному олімпійському комітету не допускати спортсменів з Росії та Білорусі до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх в Парижі у 2024 році навіть під нейтральним прапором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-