Віцепрезидент ФТУ: Якщо ATP та WTA за цінності вільного світу, вони мають зробити щось, аби зупинити монстра

Віцепрезидент ФТУ: Якщо ATP та WTA за цінності вільного світу, вони мають зробити щось, аби зупинити монстра

Укрінформ
Віцепрезидент Федерації тенісу України Євген Зукін прокоментував рішення організаторів Вімблдона усунути від участі в турнірі росіян і білорусів.

Як повідомляє The Guardian, він закликав керівні світові тенісні організації зробити необхідне, щоб зупинити монстра, передає Укрінформ.

«Звичайно, вони прийняли правильне рішення, і я дуже здивований, що ATP, WTA і багато представників тенісної спільноти цього не розуміють. Усі приймають те, що економічні санкції застосовуються проти країни, яка розпочала цю нічим не спровоковану війну, вчиняючи сотні військових злочинів, навіть якщо не кожен росіянин її підтримує. У спорті теж не може бути все, як завжди. Якщо ATP та WTA поділяють цінності вільного світу, незалежності та суверенітету, вони повинні зробити щось, щоб зупинити монстра. Інакше вони гратимуть на боці монстра», - сказав Зукин.

На турнірах WTA та ATP російські та білоруські спортсмени виступають у нейтральному статусі.

Читайте також: Ще один престижний тенісний турнір не допускатиме росіян

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії триває 64-й день.

Фото: Getty Images. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-