Сталлоне зніме фільм про братів Кличків

Сталлоне зніме фільм про братів Кличків

Укрінформ
Знаменитий американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер Сильвестр Сталлоне зніме кінострічку про українських боксерів братів Віталія та Володимира Кличків.

Сталлоне виступить режисером і сценаристом картини, повідомляє Klitschko-brothers.com. Спочатку зйомки планувалося розпочати восени 2020 року, але через пандемію коронавірусу терміни довелося коригувати. Планується, що кінопроцес стартує восени нинішнього року, а прокат стрічки - у квітні 2022-го.

Сильвестр має дружні стосунки з Віталієм і Володимиром. 2012 року вони утрьох виступили співпродюсерами мюзиклу "Роккі", в якому використана історія найпершого фільму про Роккі Бальбоа. Вартість шоу склала 15 мільйонів доларів. Віталій з Володимиром розробляли боксерські елементи шоу.

Читайте також: Володимир і Віталій Клички - третя пара братів у Залі боксерської слави

Сталлоне не приховує, що багато років є фаном боксерського таланту Віталія та Володимира. 2012 року Сильвестр прилітав до Гамбурга на поєдинок Володимира Кличка з поляком Маріушем Вахом, а 2009-го у Лос-Анджелесі підтримував Віталія у поєдинку з американцем Крісом Арреолою.

Фото: klitschko-brothers.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-