Єрмак провів зустріч із главами і представниками євангельських протестантських церков

Єрмак провів зустріч із главами і представниками євангельських протестантських церков

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із главами та повноважними представниками євангельських протестантських церков.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

Як повідомляється, керівник Офісу Президента поінформував учасників зустрічі про підготовку до Глобального саміту миру, який відбудеться 15–16 червня у Швейцарії, та закликав поширювати інформацію про захід і його важливість. За словами Єрмака, Україна та Швейцарія вже надіслали запрошення понад 160 делегаціям.

Єрмак від імені Президента Володимира Зеленського та від себе подякував кожному із присутніх за допомогу в просуванні інтересів України, зокрема у США.

«Важливо, щоб якнайбільше країн були присутні, тому що разом із нашою боротьбою на фронті дуже потрібними є подальша ізоляція Росії, узгодження рамки для майбутнього спільного плану щодо завершення війни, подолання спричинених нею криз, повернення всіх українців – дорослих і дітей – додому», - наголосив Єрмак.

Україна очікує, що результатом Глобального саміту миру стане спільна декларація лідерів країн світу про підтримку незалежності й територіальної цілісності нашої держави в міжнародно визнаних кордонах.

Читайте також: Патріарх Варфоломій підтвердив свою участь у Саміті миру

«Успіхи Саміту та нашої боротьби на фронті дадуть нам необхідний результат», - підсумував Єрмак.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський запросив президентів Молдови, Чехії та Гани, а також Прем’єр-міністра Ірландії взяти участь у Саміті миру. Глобальний саміт миру відбудеться 15-16 червня у Швейцарії. Очікується, що участь у ньому візьмуть глави держав та урядів з усіх континентів. Країни, які візьмуть у ньому участь, вироблять спільну переговорну позицію і передадуть її Росії.

Українська Формула миру - дипломатичний механізм, який пропонує Україна для досягнення справедливого закінчення війни, яку розв'язала і веде Росія.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-