У пацієнтки - позитивна динаміка: лікарі розповіли про стан власкора Укрінформу

У пацієнтки - позитивна динаміка: лікарі розповіли про стан власкора Укрінформу

Відео
Укрінформ
Поранена внаслідок російського ракетного обстрілу в Запоріжжі кореспондентка Укрінформу Ольга Звонарьова поступила до лікарні у важкому стані з масивною травмою та крововтратою, але зараз спостерігається позитивна динаміка.

Про це генеральному директору Укрінформу розповів у Запоріжжі виконувач обов'язків директора лікарні екстреної швидкої медичної допомоги Петро Риженко.

"Стан пацієнтки був досить важкий, пов'язаний із масивною травмою та крововтратою. Без надання медичної допомоги існувала загроза життю. Однак нами було зроблено все своєчасно і в повному обсязі", – сказав Риженко.

Як повідомив завідувач інтенсивної терапії №1 Запорізької лікарні №5 Андрій Овчаренко, "зараз у хворої спостерігається позитивна динаміка, стан стабільний, пацієнтка перебуває в свідомості, скарг немає".

За словами лікаря, за місяць-два Ольга Звонарьова повернеться до роботи.

За словами медика, лікарня й раніше працювала досить інтенсивно з великою кількістю пацієнтів, а з початком російських обстрілів роботи додалося. Однак лікарі забезпечені ліками, розчинами та іншими виробами медичного призначення.

Читайте також: Гендиректор Укрінформу відвідав у лікарні власкора Ольгу Звонарьову, поранену під час обстрілу Запоріжжя

Деякі проблеми існують із лікарськими кадрами, але такою є ситуація по всій Україні. 

Як повідомляв Укрінформ, 5 квітня в Запоріжжі під час російського ракетного обстрілу було поранено кореспондентку видання Ольгу Звонарьову. За словами лікарів, на відновлення їй знадобиться від одного до двох місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-