«Коаліція девайсів» передала 900 ноутбуків і планшетів сільським школам у прифронтових районах

«Коаліція девайсів» передала 900 ноутбуків і планшетів сільським школам у прифронтових районах

Укрінформ
Діти із шести прифронтових регіонів України у межах роботи «Коаліція девайсів» отримають ще 900 ноутбуків та планшетів з eKidz для розвитку основних навичок читання та вивчення української мови.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України, передає Укрінформ.

Благодійна організація “100% життя” та громадська організація “Українська посмішка” за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України реалізують проєкт “Надання цифрових інструментів для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих 35 тисяч дітей у сільській місцевості”.

Для поліпшення навчального процесу та підтримки психоемоційного здоров'я молодших школярів у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Харківській і Херсонській областях класи забезпечують гаджетами з унікальним контентом еKidz.

Читайте також: Amazon передав майже 5 000 цифрових пристроїв для українських школярів

Днями Україна отримала 900 девайсів із eKidz для розвитку основних навичок читання та вивчення української мови. Найближчим часом їх доставлять до шести регіонів. Перші 80+ ноутбуків отримали 9 сільських шкіл прифронтових громад Запоріжжя. 18 шкіл Дніпропетровської області вже отримали 182 планшети.

Цю ініціативу реалізовують у межах роботи Коаліції девайсів — об'єднання організацій, бізнесу, урядів і меценатів, — що забезпечуватиме пристроями для онлайн-навчання українських учнів і вчителів. Коаліція започаткована у Великій Британії за участю Фундації Олени Зеленської, Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації.

Читайте також: Для українських учнів та вчителів запустили «Коаліцію девайсів» - Зеленська

Як повідомляв Укрінформ, Дитячий фонд Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) передав 10,3 тис. ноутбуків для школярів з Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-