У лютому в Україні облаштували 228 нових укриттів

У лютому в Україні облаштували 228 нових укриттів

Укрінформ
У лютому 2024 році до фонду захисних споруд цивільного захисту додалося 228 нових об’єктів, з яких 6 – побудовані з нуля.

Про це повідомив у Фейсбуці заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко, передає Укрінформ.

«Роботи з будівництва та облаштування укриттів не зупиняються, і я впевнено можу сказати, що ми йдемо за планом, який розробили ще у кінці 2023 року. Лютий був продуктивним та насиченим, тож ділюсь коротко в цифрах. 228 обʼєктів додано до фонду захисних споруд цивільного захисту», - йдеться в повідомленні.

За інформацією Ткаченка, упродовж минулого місяця в Україні було відремонтовано 196 укриттів, 6 побудовано з нуля, встановлено 23 модульних укриття. Крім того, на 3 обʼєктах проведено реконструкцію/реставрацію.

Читайте також: На Херсонщині збудують нові вуличні укриття - ОВА

Минулого місяця захисні споруди цивільного захисту зʼявились на території 103 шкіл та садочків, 7 – в закладах охорони здоровʼя та 41 – у житловому будинку. Ще 67 — в адміністративних будівлях і закладах культури, у цю цифру також включені модульні укриття, встановлені на вулицях прифронтових міст.

Як повідомлялося, у столиці на Співочому полі планують облаштувати сучасне інклюзивне укриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-