Польська поліція та протестувальники зупиняють автобуси на кордоні - Кубраков

Польська поліція та протестувальники зупиняють автобуси на кордоні - Кубраков

Укрінформ
У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України фіксують випадки блокування на українсько-польському кордоні автобусів з пасажирами.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, передає Укрінформ.

«Ускладнюється рух автобусів з боку Польщі – протестувальники свідомо затримують такий пасажирський транспорт без будь-яких пояснень», - йдеться в повідомленні.

За словами віцепрем'єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова, пасажирами таких автобусів переважно є жінки з дітьми, пенсіонери та люди з інвалідністю, військовослужбовці, які повертаються або їдуть на навчання, та іноземці, які подорожують транзитом.

«Спроба польських фермерів зробити їх заручниками протесту є неприйнятною для цивілізованого світу. Звертаємо увагу правоохоронних органів Польщі на неприпустимість таких дій та закликаємо втрутитись у ситуацію”, – заявив Кубраков.

«Із заблокованого польського кордону надходять неприємні новини. Протестувальники та поліція зупиняють автобуси, які прямують до Польщі та назад. Пасажирів тримають без будь-яких пояснень», – йдеться у дописі міністра у соцмережі Х.

Читайте також: Український експорт через Польщу зменшився втричі - Кубраков

Як повідомлялося, станом на 11 березня польські фермери продовжують блокувати польсько-український кордон на п'яти напрямках. Зараз у чергах стоять 1700 вантажних транспортних засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-