Уряд виділяє ₴515 мільйонів на Національне військово-меморіальне кладовище

Уряд виділяє ₴515 мільйонів на Національне військово-меморіальне кладовище

Укрінформ
Кабінет міністрів виділяє 515 мільйонів гривень на будівництво та функціонування Національного військово-меморіального кладовища в 2024 році.

Про це Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль повідомив під час виїзного засідання уряду на Львівщині, передає кореспондент Укрінформу.

«На порядку денному сьогодні (23 лютого - ред.) маємо ключове рішення щодо створення Національного військово-меморіального кладовища. Затверджуємо порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті. Мова йде про 515 мільйонів гривень, які ми виділяємо на будівництво та функціонування в цьому році», - зазначив глава українського уряду.

Він підкреслив, що Національне військово-меморіальне кладовище стане центральним місцем, де кожен зможе віддати шану полеглим героям нашої Батьківщини. «Це буде особливе місце, де перетинаються скорбота, гордість, біль, повага, безмежна вдячність та вічна пам’ять. Для Міністерства ветеранів ми ставимо це одним з головних завдань на цей рік», - резюмував Шмигаль.

Читайте також: У Мінветеранів розповіли про плани щодо будівництва Національного військового кладовища

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня 2023 року Верховна Рада ухвалила закон щодо забезпечення створення та експлуатації Національного військово-меморіального кладовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-