НАЗК підключило до Порталу повідомлень викривачів 144 організації

НАЗК підключило до Порталу повідомлень викривачів 144 організації

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції підключило 144 організації до Єдиного порталу повідомлень викривачів, зокрема Верховну Раду, Нацбанк, БЕБ та інші.

Про це повідомила пресслужба Нацагентства, передає Укрінформ.

«Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підключило 144 організації до Єдиного порталу повідомлень викривачів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що доступ до цього ресурсу отримали 17 міністерств, 18 обласних державних (військових) адміністрацій, 4 обласних і 7 міських рад.

Крім того, можливість повідомляти про можливі факти корупції на Порталі отримали співробітники Апарату Верховної Ради України, Рахункової палати, Національного банку, Бюро економічної безпеки, Фонду державного майна, Антимонопольного комітету, Пенсійного фонду тощо.

Своєю чергою НАЗК закликає всі органи, інституції та організації подавати документи для підключення до Порталу.

Читайте також: До порталу викривачів корупції мають підключити понад 90 тисяч організацій - НАЗК

Як повідомляв Укрінформ, 6 вересня 2023 року НАЗК запустило Єдиний портал повідомлень викривачів, на якому громадяни можуть подати повідомлення про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, а також інших порушень Закону України «Про запобігання корупції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-