Комітет Ради підтримав законопроєкт про множинне громадянство

Комітет Ради підтримав законопроєкт про множинне громадянство

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань прав людини підтримав законопроєкт про деякі питання у сфері міграції щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України, поданий Президентом Володимиром Зеленським.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Апарату Верховної Ради України.

“Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин на своєму засіданні 6 лютого підтримав проєкт Закону про деякі питання у сфері міграції щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України, реєстр. №10425 від 22 січня 2024 року, поданий Президентом України”, - ідеться у повідомленні.

Законопроєктом, який визначено главою держави як невідкладний, актуалізуються положення законодавства у сфері міграції та громадянства, зокрема щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України, а також удосконалюється правове регулювання питань з приводу статусу іноземців та осіб без громадянства, які у складі Збройних сил України, інших утворених відповідно до законодавства формувань, беруть участь у захисті незалежності та територіальної цілісності України.

Читайте також: Діаспора привітала внесення на розгляд ВР законопроєкту про множинне громадянство

Як повідомляв Укрінформ, 22 січня Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт "Про деякі питання у сфері міграції щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-