У Польщі сталася ДТП за участю українського автобуса

У Польщі сталася ДТП за участю українського автобуса

Фото
Укрінформ
Український автобус, в якому перебувало 50 осіб, потрапив в середу у ДТП на автомагістралі А4 в районі населеного пункту Міроцін поблизу міста Пшеворськ Підкарпатського воєводства неподалік кордону з Україною.

У результаті ДТП ніхто не постраждав, а причиною аварії була помилка водія автобуса, повідомили кореспондентові Укрінформу в поліції міста Пшеворськ та генконсул України в Любліні Олег Куць.

Фото з сайту nowiny24.pl

За словами речниці поліції міста Пшеворськ Юстини Урбан, ДТП сталася в середу о 08:20 (за київським часом). Автобусом марки MAN подорожувало 50 осіб, включно з водіями.

“Водій не дотримався безпечної дистанції до вантажівки, яка їхала попереду, в результаті чого відбувся наїзд на тильну частину транспортного засобу”, - повідомила Урбан.

Читайте також: У Туреччині внаслідок ДТП з автобусом загинули дев'ятеро людей

За її словами, обидва водії були тверезими. Поліція виписала водію автобуса штраф за спричинення ДТП у розмірі понад 1 тис. злотих (близько 10 тис. грн).

Генконсул України в Любліні Олег Куць повідомив агентству, що польські рятувальники оглянули всіх подорожувальників на місці, ніхто не потребував медичної допомоги чи шпиталізації.

“Усі продовжили подорож до України іншим автобусом, який надав перевізник”, - зазначив Куць.

Читайте також: На Чернігівщині шкільний автобус потрапив у ДТП, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, 27 січня У Люблінському воєводстві Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю українського автобуса із 59 українцями, в якій постраждали 20 осіб.

Також 19 січня український автобус із 26 людьми потрапив в аварію в Люблінському воєводстві, трьох постраждалих доправлено до лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-