Суд зменшив заставу для брата бізнесмена Мазепи до ₴5 мільйонів - адвокати

Суд зменшив заставу для брата бізнесмена Мазепи до ₴5 мільйонів - адвокати

Укрінформ
Київський апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів Юрія Мазепи, зменшивши розмір застави для нього із 45 до 5 млн грн.

Про це у Фейсбуку повідомила юридична компанія «Міллер», передає Укрінформ.

«29 січня Київський апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу адвокатів Miller Law Firm та зменшив розмір застави Юрію Мазепі, брату засновника Concorde Capital в 9 разів, з 45 до 5 мільйонів гривень», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, при цьому прокурор в апеляційній скарзі наполягав на заставі в 500 млн грн.

«Нагадаємо, що в суді першої інстанції нам вдалося зменшити розмір застави з 500 до 45 млн гривень», - додали в компанії «Міллер».

Читайте також: Суд відправив брата бізнесмена Мазепи під арешт, застава - ₴44 мільйони

Як повідомлялося, 18 січня засновника Concorde Capital Ігоря Мазепу затримали під час проходження українсько-польського кордону у пункті пропуску «Шегині». У різних регіонах України правоохоронці затримали трьох інших учасників злочинного угруповання, зокрема брата організатора.

У ДБР зазначили, що злочинну організацію, яка протиправно заволоділа понад 7 гектарами земель, де розташовані гідротехнічні споруди Київської ГЕС, викрили наприкінці листопада минулого року. Встановлено, що входили до неї майже 20 осіб.

Читайте також: Мазепи? Що відомо про резонансну справу топбізнесмена

Печерський районний суд Києва 19 січня обрав Ігорю Мазепі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 27 лютого з можливістю внесення застави 349 млн 700 тис. грн

У вівторок, 23 січня, Київський апеляційний суд зменшив розмір застави до 21 мільйона гривень.

Невдовзі за Ігоря Мазепу була внесена застава, і він вийшов із СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-