Міноборони розірвало договори, укладені зі львівським бізнесменом Гринкевичем

Міноборони розірвало договори, укладені зі львівським бізнесменом Гринкевичем

Укрінформ
Після оприлюднення у ЗМІ інформації щодо протиправної діяльності одного з постачальників Міноборони, львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, Міністерство оборони ухвалило рішення щодо розірвання договорів.

Як передає Укрінформ, про це заявив заступник міністра оборони України Віталій Половенко під час пресконференції в «Інтерфакс-Україна».

«Яка позиція Міноборони щодо "кейсу Гринкевичів"? Позиція така: після публікації статті... Міністерство оборони одразу ухвалило рішення щодо розірвання договорів, які попередньо було укладено», — сказав Половенко.

Як повідомляв Укрінформ, 29 грудня працівники Держбюро розслідувань затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міноборони, який пропонував $500 тисяч високопосадовцю Головного слідчого управління ДБРЗазначається, що хабар пропонувався за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній під час розслідування кримінального провадження.

У ДБР нагадали, що кілька місяців тому Бюро порушило кримінальне провадження за фактом оборудок із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України. Компанії львівського бізнесмена виграли 23 тендери на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 млрд грн.

Читайте також: Умєров: Новини про затримання і кримінальні справи - це зміни, які проявлятимуться все частіше

30 грудня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави львівському бізнесмену, затриманому під час спроби дати хабар посадовцю Головного слідчого управління ДБР.

Раніше повідомлялось, що колишньому заступнику міністра оборони України повідомили про підозру у розтраті майже 1 млрд грн на постачанні для ЗСУ непридатної військової форми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-