Для українців створили безплатну платформу з вивчення польської мови

Для українців створили безплатну платформу з вивчення польської мови

Укрінформ
Відтепер українці в Польщі, а також школярі та студенти українських навчальних закладів зможуть безплатно вивчати польську мову онлайн через інноваційну систему Lingva Polska.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на авторів проєкту.

«Ми дуже ретельно підходили до створення цього продукту, тому пропрацьовувався кожний елемент системи: це і авторські візуалізації до навчального контенту, і діалоги, озвученні носіями мови – професійними дикторами тощо. Наразі вже доступні найпопулярніші рівні А1 та А2», – розповіла виконавча директорка Асоціації інноваційної та цифрової освіти, координаторка Мережі українських освітніх хабів Марія Богуслав.

За її словами, користувачі мають змогу пройти велику кількість різноманітних вправ та засвоїти понад 10 000 фраз, які зможуть вільно використовувати під час спілкування.

Для українців створили безплатну платформу з вивчення польської мови

Зазначається, що програма отримала відповідний гриф Міністерства освіти і науки України, який дозволяє використовувати цю систему у навчальному процесі.

Читайте також: У Великій Британії проведуть курс з вивчення української мови

Для зручності команда проєкту створила коротке навчальне відео, яке допоможе швидко розпочати навчання.

Як повідомляв Укрінформ, торік в Україні запустили онлайн-платформу для вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-