Зеленська напередодні Різдва відвідала прийомну родину на Київщині

Зеленська напередодні Різдва відвідала прийомну родину на Київщині

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська в рамках ініціативи "Різдво на порозі" відвідала родину Анатолія та Ірини з Київської області, яка понад 10 років приймає та виховує дітей.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська написала у Фейсбуці.

"Ця сімʼя вже понад 10 років приймає до себе дітей і виховує їх із турботою. За цей час 14 дітям пощастило зростати в їхній родині, відчуваючи сімейне тепло й затишок. Увесь їхній будинок наповнений світлинами дітей", - ідеться у повідомленні.

За словами Зеленської, сьогодні Анатолій та Ірина вже виховують й онуків власного сина. Тим часом інші діти дорослішають. Анастасія закінчує 11-й клас. Тінлун та Артем вступили до ліцею. Тінфон цікавиться IT-технологіями. Євген грає у волейбольній команді. Максим – футбольний фанат.

"Ми з командою Фундації Олени Зеленської віримо, що таких родин в Україні більшатиме. Із цією метою ми запустили ініціативу "Різдво на порозі": щоб уперше комплексно привітати всі прийомні сімʼї в Україні та підкреслити важливість сімейних форм виховання", - зазначила Зеленська.

Вона подякувала всім партнерам, які допомогли реалізувати цю місію.

Як повідомляє Офіс Президента, завдяки співпраці Фундації Олени Зеленської та українських і світових компаній понад 3100 родин по всій країні, які виховують понад 13 тисяч дітей, одночасно отримали подарунки 23 грудня.

Різдвяними Миколаями для родин по всій країні стали й українські зірки: Дмитро Монатік завітав до сімей на Харківщині, а Володимир Дантес привітав родину з Київщини, Дмитро Комаров приїхав у гості до сім’ї на Галичині, Олексій Завгородній – до сім’ї в Черкасах, Юрій Ткач і Євген Кошовий відвідали разом дві родини в Дніпрі.

Директорка Фундації Ніна Горбачова разом із командою привітала дві родини на Харківщині.

"Цей проєкт виявився для команди Фундації неабияким викликом. Адже організувати таку масштабну кампанію для дітей в умовах війни непросто. Але ми змогли влаштувати дітям свято! Дякую нашим партнерам із різних країн світу, які підтримали цю ініціативу й надіслали подарунки нашим дітям", – зазначила Горбачова.

Подарунки збирали з партнерами протягом трьох місяців. Різдвяні набори містять ялинку, прикраси до неї, конструктори, пазли, канцтовари, набори для творчості, різні іграшки, солодощі, книжки для всієї родини.

Співпраця стала можливою завдяки посольствам і почесним консулам України в Данії, Франції, Нідерландах, Австрії, Німеччині, Туреччині.

Читайте також: Олена Зеленська відвідала «Школи супергероїв» на Житомирщині

Партнер проєкту "Нова пошта" забезпечила комплектацію, святкове пакування та кур’єрську доставку святкових наборів по Україні. Впродовж двох місяців компанія приймала подарунки від партнерів Фундації з різних куточків світу та комплектувала з них святкові набори. 23 грудня курʼєри на всій території України привезли на поріг кожної прийомної родини яскраві різдвяні посилки.

Команда Фундації висловила вдячність усім партнерам, що долучилися до реалізації проєкту "Різдво на порозі": Групі компаній "Нова пошта", компанії "Епіцентр К", БО "БФ "Українська федерація банків продовольства", федеральній землі Бургенланд, The LEGO Foundation, Toms Group, Carletti A/S, DSV A/S, Netcompany-Intrasoft A/S, Room2Play, Leg & idé, МОТТО, Vestergaard Group, SNCF, La région Provence-Alpes-Côte d'Azur, La Région Normandie, BIC, Le Petit Prince, Stellantis, FC Rennes, Loacker, Billa, Handelsverband, FC Bayern München AG, Deutscher Verband der Spielwarenindustrie e.V., Sav-Orbico, Perfetti Van Melle, TOBB, HARIBO Türkiye, Turkish Football Federation.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві презентували проєкт Стратегії забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні, що започатковує подальшу розробку національного та регіональних планів із розвитку сімейного виховання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-