Міноборони і Olx.ua співпрацюватимуть в рамках проєкту з рекрутингу до ЗСУ

Міноборони і Olx.ua співпрацюватимуть в рамках проєкту з рекрутингу до ЗСУ

Укрінформ
Заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і директор ТОВ «Ємаркет Україна» (Olx.ua) Катерина Онищенко підписали документ про співпрацю в рамках проєкту «Рекрутинг».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Міноборони.

«Дуже тішить, що представники бізнесу засвідчують патріотичну позицію й пропонують свої можливості задля цієї справи. Проєкт уже демонструє перші позитивні результати», – зазначила Калмикова.

Так, на партнерських інтернет-майданчиках у мережі вже розміщено більш як 1000 посад у Силах оборони, на які надійшли десятки тисяч відгуків.

Зі свого боку Онищенко зауважила: «Ми з «OLX Робота» охоче підтримуємо цю ініціативу. Адже крім військових вакансій, ЗСУ потребують кухарів, водіїв, слюсарів тощо. І таких фахівців на «OLX Робота» чимало. Це чудова можливість укомплектовувати підрозділи не за принципом розподілу, а суто за фахом».

У пресслужбі нагадали, що це вже четверта компанія, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних сил України мотивованих військових для служби за контрактом.

Зокрема Міноборони вже працює з компаніями Lobby X, Work.ua, Robota.ua і ця співпраця засвідчує, що зацікавленість вакансіями у Збройних силах України зростає.

Читайте також: Укрзалізниця та OLX спільно боротимуться з квитковими шахраями

Міноборони закликало долучатися й інші онлайн-платформи до співпраці в рамках цього рекрутингового проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, 8 грудня заступниця міністра оборони Калмикова і генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міністерства оборони.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-