Робота в ЗСУ: Міноборони підписало угоду з robota.ua

Робота в ЗСУ: Міноборони підписало угоду з robota.ua

Укрінформ
Заступниця міністра оборони Наталія Калмикова і генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк підписали Меморандум про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу Міністерства оборони.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони.

«Дуже приємно, що дедалі більше компаній залучається до нашого спільного проєкту рекрутингу. Збройні сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги», - наголосила Калмикова.

Як зазначається, це вже третя компанія, з якою підписано відповідну угоду. За останні тижні кількість вакансій ЗСУ на платформах з пошуку роботи та відгуків на них суттєво зросла і продовжує демонструвати позитивну динаміку.

Генеральний директор robota.ua відзначив, що компанія допомагатиме в рекрутингу всіма можливими силами, аби наближати перемогу.

Читайте також: Прогноз на другу воєнну зиму: буде складно, але з перспективами для ЗСУ

«Для нас дуже велика честь доєднатися до цього проєкту. Зараз дуже важливо допомагати створювати в Силах оборони України сучасну систему рекрутингу і бути частиною цього процесу. Ми розуміємо, що Збройні сили потребують не лише людей на передовій, а ще, наприклад, кухарів чи спеціалістів з логістики. В цьому ми будемо допомагати всіма можливими силами, адже розуміємо, що зараз усі мають працювати на перемогу», - наголосив Решетняк.

У МОУ повідомили, що robota.ua вже запустила окремий спецпроєкт, з інформацією щодо рекрутингу та вакансій в ЗСУ. На сайті https://defence.robota.ua/ спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду, відгукнувшись на вакансію, що відповідає професійному досвіду рекрута.

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова і співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно підписали угоду про співпрацю в рамках проєкту “Рекрутинг”.

13 листопада аналогічну угоду Міноборони підписало з організацією Lobby X. Рекрутери виконуватимуть роботу в інтересах армії безкоштовно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-